Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вітаємо творчі колективи Центру дитячої та юнацької творчості!

28.04.2021
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

У Центрі дитячої та юнацької творчості функціонує два гуртки хореографічного напрямку, а саме гурток естрадного танцю «Ніка» (керівник Наталя Сидорченко) та гурток спортивно-естрадного танцю «Фенікс» (керівник Оксана Васильєва).

Основним їх завданням є зміцнення здоров’я дітей, формування правильної постави, творчої активності, колективізму, розвитку музичного сприйняття за допомогою ритмічних вправ і танцювальних рухів. 

Цікавий репертуар, високий рівень виконавської майстерності  юних танцюристів та спортсменів, різноманітна концертна та конкурсна діяльність, а головне старання гуртківців та керівників дають високі результати.

2021 рік став для цих колективів знаковим. Адже відповідно до   наказу Міністерства освіти   і   науки України  від 23.04.2021 №460 «Про присвоєння та підтвердження почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив», на підставі рішення експертної комісії Міністерства освіти і науки України, за високу виконавську майстерність творчих колективів, художній рівень репертуару, активну участь у справі відродження та примноження надбань національної культури та художньої спадщини українського народу:

гуртку естрадного танцю «Ніка» Центру дитячої та юнацької творчостім. Южноукраїнська (керівник Наталя Сидорченко) присвоєно почесне звання «Зразковий художній колектив»;

гуртку спортивно-естрадного танцю «Фенікс» Центру дитячої та юнацької творчості м. Южноукраїнська (керівник Оксана Васильєва) підтверджено почесне звання «Зразковий художній колектив».

Вітаємо з цією важливою подією вихованців, керівників гуртків «Ніка» та «Фенікс», адміністрацію і весь колектив Центру дитячої та юнацької творчості!

Бажаємо творчого натхнення, подальшого  зростання майстерності та ще більше перемог у майбутньому!