Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося відкриття персональної виставки картин-барельєфів Олександра Осадчука «Відлуння Бугогарда»

11.03.2021
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У  виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею 10 березня відбулося відкриття персональної виставки картин-барельєфів Олександра Осадчука «Відлуння Бугогарда», присвяченої Дню народження Тараса Шевченка.  Барельєф або плоскорізьба – це така форма сучасного візуального мистецтва, один із різновидів художнього рельєфу, скульптурна композиція.

Олександр Осадчук – художник з широким діапазоном творчості. Він володіє досконало живописом, різьбой по дереву, скульптурою, працює в змішаній техніці, створює творчі інсталяції. На даний момент Олександр працює викладачем у комунальному закладі «Центр дитячої та юнацької творчості», його учні беруть участь у різних дитячих мистецьких конкурсах.

Характерною особливістю робіт митця є виняткова глибина, досконала реальність зображення, що несе добро, світло, спокій, любов. Його твори – це погляд у майбутнє, сповнені філософського змісту, виконані в неповторному українському стилі. Це – мистецтво, що примушує людину думати.

Відкриття виставки пройшло у теплій дружній атмосфері, художника привітали поціновувачі його таланту: колеги, представники Южноукраїнської міської організації ветеранів війнипраці та Збройних Сил, громадської організації «Бугогардова Січ Українського козацтва, ЗМІ. Гарні пісні на слова Т. Шевченка та вірші художнику і присутнім подарували представники козацької організації та учнівська молодь. Під час заходу звучала ніжна та лірична музика на піаніно, у виконанні талановитої піаністки Олександри Ширяєвої.

Запрошуємо всіх охочих відвідати виставку Олександра Осадчука, яка триватиме з 10 березня по 16 березня.