Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про роботу відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» у 2020 році

25.01.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

У відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг відпочили 136 осіб (284 особи – 2019 рік) пільгової категорії, у порівнянні з відповідним періодом минулого року кількість відпочиваючих зменшилась, у зв’язку з карантинними обмеженнями. За 2020 рік лише 56 днів надавалися послуги.

У відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг з 18 вересня рішенням міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної  із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, роботу відділення припинено до покращення епідеміологічної ситуації в місті Южноукраїнськ.  З початку 2020 року оздоровлено 136 осіб, з них за оплату - 126 осіб, у тому числі разові послуги отримали 39 осіб.

З початку року в даному відділенні надано 3058 оздоровчо-реабілітаційних послуг, в тому числі 523 періодичних послуги.

Під час роботи відділення підопічних, які перебувають на оздоровленні протягом 18 днів,  забезпечено збалансованим триразовим харчуванням (93,00 грн. на   1 особу на день), організовано відпочинок та дозвілля, забезпечено надання профілактично-оздоровчих послуг.  

З початку ускладнення епідеміологічної ситуації для працівників та на потреби відділення придбано захисні маски, рукавички, окуляри, антисептичні засоби, пульсоксиметр, захисний щиток для обличчя, запроваджено щоденний температурний скринінг.

 У відділенні також надаються послуги перукаря за соціальними цінами, які отримали 12 осіб. 

У відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг територіального центру  всі послуги надаються за соціальними тарифами, що дає змогу розвантажити міський бюджет: а саме вимірювання тиску, лікувальна фізична культура, електропроцедури, консультації лікаря-терапевта, фітотерапія, використання ліжко-місця, масаж, послуги масажним ліжком “Нуга Бест”, послуги турманієвим килимком, послуги багатофункціональним масажним кріслом, з використанням аромолампи, двоканального кисневого апарата, біоптрона, глюкометра, електрофореза, інгалятора, бігової доріжки.

У відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг за кошти міського бюджету, а також з коштів, які надійшли на спеціальний рахунок, придбано протягом року сушарки для рук, тонометр, штори, ролети, тюль, посуд, господарчі товари, миючі та дизенфікуючи товари, дзеркала, поштові скриньки та чайники, шафу для інвентаря, стіл письмовий, спецодяг та мікрохвильову піч.

У відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг установлено протипожежні двері та замінено пожежну шафу.

З питання отримання послуг у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг можна звернутися за телефоном 5-90-37.