Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День Святого Миколая у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

21.12.2020
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

19 грудня - День Святого Миколая, найбажаніший день у році для дітей, якому передує чарівна казкова ніч, повна очікування свята та подарунків.

У відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» у цей день відбулося чудове свято, організоване педагогами. Під час підготовки та організації святкового ранку були враховані рекомендації щодо карантинних обмежень. Дітей було розділено на дві групи і захід проведено в різний час – о 9 годині та об 11 годині.

Діти від душі раділи, трохи лякалися Баби Яги, котра хотіла зіпсувати свято та сховала всі зорі на небі, але добрі сили перемогли. Святий Миколай знайшов дорогу до дітлахів та обдарував їх.

На щастя, ще є багато людей, котрі наслідують приклад Святителя Миколая та прагнуть зробити щасливішими дітей, які мають ті чи інші обмеження здоров’я. Традиційно в цей день благодійники відвідують дітей. Цього року заходи проходили майже без глядачів. Тож від імені наших вихованців висловлюємо слова щирої подяки громаді южноукраїнців, керівництву нашого міста в особі міського голови Онуфрієнка Валерія Васильовича, директору департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Гехад Ельвірі Есендуллахівні, начальнику управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради Захарко Нелі Георгіївні, адміністрації та первинній профспілковій організації ВП «Южноукраїнська атомна електростанція» в особі генерального директора ВП ЮУАЕС Лісніченка Володимира Анатолійовича та голови профспілки ВП «ЮУ АЕС» Сніткова Сергія Михайловича, трудовому колективу «Юженергобуд» в особі керівника Литвиненка Дмитра Анатолійовича, депутату Миколаївської обласної ради Самчинській Людмилі Юріївні, директору комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» Богачовій Олені Анатоліївні, депутатам Южноукраїнської міської ради Мірошнику Дмитру Миколайовичу, Кривіцькій Жанні Олександрівні, Мартинко Антоніні Валеріївні, колективу магазину «Кібернетики» та громадському діячеві, методисту управління інформації та громадських зв’язків ВП «ЮУАЕС» Дідик Світлані Вікторівні за проявлену турботу, за розмаїття подарунків.

Бажаємо здоров’я, успіху, гараздів усім, хто долучається до творення душевного дитячого свята.