Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася позачергова 3 сесія Южноукраїнської міської ради

17.12.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

 

17 грудня відбулася позачергова 3 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням Валерія Онуфрієнка.

Насамперед міський голова Валерій Онуфрієнко звернувся до депутатів міської ради про плідну співпрацю на благо громади. Також, міський голова наголосив на дотриманні карантинних вимог та маскового режиму.

Міська рада прийняла бюджетні питання – щодо виконання бюджету за 9 місяців 2020 року та внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська, селищного бюджету Костянтинівської селищної ради та сільського бюджету Іванівської сільської ради  на 2020 рік. Доповідала по питанням начальник фінансового управління Южноукраїнської міської ради Тетяна Гончарова.

Наступними питаннями порядку денного були кадрові питання щодо затвердження на посаду заступника міського голови та керуючого справами виконавчого комітету. Ці питання не були підтримані депутатами міської ради.

Прийнято рішення про надання згоди на безоплатне прийняття загальноосвітніх навчальних закладів Іванівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів, Костянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів від Арбузинської районної ради до комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади.

Затверджено перелік підприємств, закладів, установ та організацій, що надають соціально важливі послуги населенню міста Южноукраїнська.

Надано згоду на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність Южноукраїнської міської територіальної громади

Також, депутатами міської ради надано згоду на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Будинок - 74» житлового будинку №13, розташованого на бульварі Цвіточний у місті Южноукраїнську та прийнято рішення про списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання». Доповідала по цим питанням в.о. директора департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради Наталя Пачкова.

Також, прийняті рішення з питань приватизації, які були включені до порядку денного додатково. Доповідала по питанням головний спеціаліст відділу квартирного обліку та приватизації Вікторія Громко.