Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги мешканців міста!

17.11.2020
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

З метою зменшення ризику поширення коронавірусу серед громадян міста, в комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнськ» тимчасовою призупинено поквартирні обстеження пільгової категорії населення з метою виявлення потреб. Натомість по поштових скриньках розповсюджуються буклети та інформаційні листівки про послуги, які надаються в комунальному закладі, пам’ятки щодо попередження пожеж і загибелі на них та як захистити себе від шахраїв. Також дана інформація постійно оновлюється на офіційному сайті міста та на сторінці соціальної мережі фейсбук.

У разі необхідності працівники комунального закладу готові допомогти одиноким, одинокороживаючим громадянам похилого віку та особам з інвалідністю придбати продукти харчування, лікарські засоби, засоби першої необхідності, здійснити комунальні платежі.

За більш детальною інформацією звертайтеся до комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» за телефонами: 5-55-37, 5-44-54.