Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Дезінфікуючі рамки в КНП «ЮМБЛ»

10.11.2020
Комунальне некомерційне підприємство "Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня"

Для протидії розповсюдження пандемії COVID-19 ТОВ Медичний центр «МТК» в особі генерального директора Д. Деркач КНП «ЮМБЛ» було надано благодійну допомогу, а саме:

  • Бокс дезінфекційний Ю-БОКС – 3 шт.

Одна рамка знаходиться в відділенні анестезіології та інтенсивної терапії, друга рамка знаходиться на 20 перепрофільованих ліжках для хворих на COVID-19, третя рамка знаходиться в інфекційному відділенні.

Навіщо потрібен бокс для дезінфекції?

Противірусна обробка - це обов'язкова процедура для місць великого скупчення людей. Йдеться про магазинах, підприємствах, медичних, навчальних і розважальних закладах. Кабіна для дезінфекції гарантує знезараження від вірусів і хвороботворних мікробів, в тому числі COVID-19. Тунель рівномірно розподіляє антисептичний склад для якісного знезараження.

Види і методи санобробки в кабінах дезінфекції.

Для повного знезараження досить перебувати в рамці не більше 7 секунд. Робота апарату здійснюється в автоматичному режимі, коли людина стає на зону з датчиками. Профілактичне розпорошення здійснюється через форсунки, утворюючи «хмара». Форсунки працюють під високим тиском. Оскільки разова доза кошти для санітарно-гігієнічної обробки становить 30 мл., на одязі не залишається мокрих слідів. Антисептична рідина в недорогих рамках для дезінфекції випаровується всього за кілька хвилин. Під дією рамки знищуються хвороботворні віруси і мікроорганізми, що допомагає зберегти здоров'я людини.

Адміністрація КНП «ЮМБЛ» виражає щиру вдячність за надану допомогу ТОВ Медичному центру «МТК», та сподівається на подальшу співпрацю.