Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся семінар з питань підбору патронатних вихователів серед непрацюючих працездатних осіб

27.10.2020
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

27 жовтня 2020 року в рамках угоди про співпрацю в приміщенні  Южноукраїнського міського центру зайнятості практичним психологом Лідією Лемещук спільно з  фахівцем із соціальної роботи Інною Зажерило  міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено семінар з питань підбору патронатних вихователів серед непрацюючих працездатних осіб.

Метою заходу було проведення інформаційної кампанії, пошук кандидатів в патронатні вихователі та формування позитивної громадської думки щодо послуги патронату із забезпечення тимчасового догляду, виховання та реабілітації в умовах сім’ї дітям, які залишилися чи можуть залишитися без батьківського піклування, дітей, які потребують тимчасової підтримки та професійної допомоги. Лідія Лемещук ознайомила присутніх з поняттям патронату над дитиною, хто такий патронатний вихователь, основними вимогами до кандидатів та соціальними гарантіями.

Дитина повинна зростати в дружньому, теплому та безпечному сімейному середовищі. Бажаючі стати патронатним вихователем можуть звернутись за додатковою інформацією до Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  за адресою бульвар Цвіточний, 9. та /або за  тел.5-96-24.