Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦЯ!

16.10.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

За 2019 рік на проспекті Незалежності в місті Южноукраїнськ скоєно 32 ДТП.

За 2020 рік (станом на теперішній час) на проспекті Незалежності в місті Южноукраїнськ скоєно 29 ДТП.

Разом травмовано 6 осіб, в тому числі діти.

Основною причиною ДТП є лайт-бокси, які в переважній кількості випадків і провокують вказані ДТП та травматизм. Договірні стосунки власника лайт-боксів приватне підприємство «Артлайн» з виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради завершені ще в жовтні 2019 року. Триває судове провадження за позовом вказаної фірми до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за продовження терміну дії договору оренди.

Разом з вищевикладеним, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради отримав «три приписи» від Южноукраїнського відділення поліції ПВП ГУНП в Миколаївській області та відділу прокуратури щодо демонтажу лайт-боксів, які є основною причиною вказаних ДТП. Крім того, є чисельні звернення мешканців міста з цього питання.

15.10.2020 виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради своїм рішенням зобов’язав приватне підприємство «Артлайн» добровільно демонтувати лайт-бокси, розміщені на проспекті Незалежності в термін до 21.10.2020. У разі невиконання власником демонтажу рекламних засобів, доручено КП СКГ демонтувати відповідні рекламні конструкції з 22.10.2020 та встановити декоративну огорожу по розподільчий смузі на проспекті Незалежності в місцях розривів, які провокують дорожньо-транспортні пригоди і травматизм пішоходів.

Всі попередження власник рекламних конструкцій отримав.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради