Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

16.10.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Що нового нас чекає в 2021 році?

Перше - це новий бюджет держави, а від нього наш міський бюджет. А ще нам належить вчитись і переходити в режим роботи "paperless". Тобто більше ніяких паперів. Це стосується всіх державних органів. І що найважливіше – жодна державна установа не зможе вимагати від українців жодних довідок, витягів чи інших нескінченних “папірців”, які потрібні для отримання тих чи інших державних послуг, як про це сказав Президент України В. Зеленський.

Внаслідок цього і є доручення міського голови, в якому поставлена задача - створеній робочій групі окремо опрацювати техніко-економічне, правове та соціальне обгрунтування створення відділу з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Завдання відділу з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації:

  • впровадити зручну в використанні систему електронного документообігу.
  • вчасно розробити та опанувати засоби автоматизації діяльності роботи Южноукраїнської міської ради та комунальних підприємств.
  • забезпечити планову реалізацію програми навчання та підвищення комп’ютерної грамотності працівників органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.

Ця інформація доводиться до відома всіх мешканців, бо це не проста робота з відповідального завдання Держави і нам належить опановувати нові умови роботи та навчити містян бути готовими до сучасних стосунків в місті і країні, яка прагне до кращих зразків життя людей.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради