Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Турнір з плавання

16.10.2020
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 жовтня 2020 року в малій спортивній залі  ЮЗШ №3 відбулося спортивне свято «Козацький герць», присвячене Дню Українського козацтва на відділенні плавання комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа». Спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, тому що фізичне виховання – це здоров’я нації.

 Змагалися кіш імені Івана Сірка, кіш імені Самійла Кішки, кіш імені Петра Сагайдачного. Патріотичне виховання, пропаганда здорового способу життя, формування життєво - важливих прикладних умінь і навичок, таких, як у справжніх козаків, придбання змагального досвіду і виявлення найсильніших гравців з подальшою їх участю у змаганнях різного рівня – червоною ниткою  пройшли у проведенні змагань.

Переможці змагань нагороджені грамотами та  призами, наданими управлінням молоді, спорту та культури. Кращими визначені Мунч Степан, Білоусов Михайло, Зимовець Ростислав, Гелєм Владислав, Бобок Дмитро, Ніколаєнко Клим, Стеблицький Олег, Павлов Нікіта, Кравченко Гліб, Харитонов Сергій.

Бажаємо тренерам - викладачам з плавання Зайцевій Олені Іванівні, Богославець Ользі  Валеріївні  талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів.

Ви з честю продовжуєте традиції наших нащадків - козаків, виховуєте  здорове молоде покоління.