Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Співпраця задля безпечного суспільства

08.10.2020
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області

Продовжуючи співпрацю 6 жовтня у приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області відбулася зустріч персоналу та суб’єктів пробації із представниками громадської організації «Пенітенціарна ініціатива» Іриною Моспан та Оленою Бігун.

В рамках проєкту «Заради життя» клієнтам пробації проведено безкоштовне тестування на ВІЛ-СНІД та поінформовано про шляхи зараження цією небезпечною хворобою. Також суб’єктам пробації надані засоби індивідуального захисту, тематичні інформаційні матеріали та психологічні консультації.

По завершенню тестування була проведена робоча зустріч персоналу Арбузинського відділу пробації Наталія Андреєвої та Ольги Буднік, представників ГО «Пенітенціарна ініціатива» Ірини Моспан та Олени Бігун та начальника Южноукраїнського бюро правової допомоги Інги Нестеренко. Обговорено напрямки роботи:

  • правовий захист осіб з інвалідністю;
  • категорії осіб, отримувачів послуг Бюро правової допомоги;
  • реалізація проєкту «Заради життя»;
  • можливості подальшої співпраці у напрямку пенітенціарної пробації в умовах карантину.

 

Ольга Буднік, старший інспектор Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області

 (@Ольга Будник https://www.facebook.com/profile.php?id=100028838025826)