Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Моя сила всупереч особливостям

08.10.2020
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській обл.

У рамках меморандуму про співпрацю між громадською організацією «Пенітенціарна ініціатива» та філією Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області з метою реалізації проєкту «Соціально-психологічна підтримка осіб з інвалідністю, які знаходяться у конфлікті із законом та перебувають на обліку в органах пробації Миколаївської області» на території Миколаївщини було проведено конкурс з написання творчих робіт суб’єктами пробації, які являються особами з інвалідністю, на тему «Моя сила всупереч особливостям». Головною метою проведення конкурсу є соціальна підтримка осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку органів пробації Миколаївщини.

Суб’єкти пробації міста Южноукраїнська не стали винятком і теж активно взяли участь у конкурсі.

6 жовтня у приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області представниками громадської організації «Пенітенціарна ініціатива» Іриною Моспан та Оленою Бігун був нагороджений заохочувальними подарунками учасник конкурсу. Особам з інвалідністю, які перебувають на обліку органу пробації, на їхнє прохання, надано речі першої необхідності, медикаменти та психологічну консультацію.

Ольга Буднік, старший інспектор Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області

 (@Ольга Будник https://www.facebook.com/profile.php?id=100028838025826)