Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Бібліотека змінює орієнтир. Читацьке рандеву

29.09.2020
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Сьогодні бібліотека перебуває у постійному пошуку нових форм та методів роботи для того, щоб бути постійно цікавою для своїх відвідувачів.

Саме з метою створення комфортного та привабливого для відвідувачів бібліотечного середовища, 29 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек,  бібліотекарі міської бібліотеки для дітей провели вуличну акцію  «Бібліотека змінює орієнтир». 

Вихованці ЦДЮТ «Іграшка-сувенір», які були запрошені на захід,  мали  можливість познайомитись із роботою  бібліотеки, переглянути книжкові новинки  і просто отримати насолоду від перегляду книг.

Бібілотекарі розповідали  їм  про  бібліотеку, закликаючи  більше читати, поринаючи у чарівний та пізнавальний світ літератури. Діти прийняли активну участь у творчій вікторині, яку для них підготували працівники бібліотеки.

Сьогодні наша бібліотека – це центр інформації, спілкування, відпочинку і духовності, частими гостями якої є талановиті і цікаві особистості. Та найбільше чим пишаються наш заклад – це  читачі, оскільки в центрі уваги бібліотекаря запити та інтереси відвідувача і користувача.