Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийміть подяку за доброчинність

28.09.2020
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

Понад три роки час від часу до відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» приїздить представник Благодатненської громади, керівник гуртків Воєводської опорної школи #ОльгаГребелюк – Андросова – добрий друг та благодійник нашої установи. Раніше Ольга робила чудові фотозйомки наших вихованців, друкувала світлини, разом з братом – підприємцем Владом Гриником обдаровували дітей на свята гостинцями.

Сьогодні Ольга завітала до закладу разом з чоловіком #Миколою Гребелюком. Сімейна пара придбала для соціокультурної реабілітації дітей чудовий святковий банер. #Влад Гриник передав для наших вихованців різноманітні смаколики.

І хоч існує думка, що, мовляв, люди не цінують, поводяться легковажно з тим, що легко дістається. В нашому випадку це зовсім не так. Ми дійсно дуже вдячні за подарунок, будемо акуратно та бережно використовувати банер для декорування святкових заходів і, сподіваємось, що дарунок прослужить довгий час.

Тож знову і знову дякуємо за добро, за турботу, за щедрість. Нехай Ваші душі, панове Ольго, Миколо та Владе, наповнюються світлом від Ваших добрих справ та людської вдячності.