Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У службі зайнятості проходить челлендж профорієнтаційних відеороликів про професії

22.09.2020
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

У службі зайнятості стартував  і впевнено мандрує Україною профорієнтаційний челлендж відеороликів про професії  #ХОЧЕШЗМОЖЕШDOIT.

Ця ідея народилася на Херсонщині. Основна мета проєкту – показати найпривабливіші тонкощі кожної з професій та її унікальність. Дані відеоролики спрямовані зацікавити глядачів, мотивувати їх до самостійного пошуку інформації про ту чи іншу професію, а головне – правильно визначитися з вибором та обов’язково стати майстром своєї справи!

Челлендж аматорського відео підхопила і Миколаївська обласна служба зайнятості.

На сторінках  Facebook та YouTube були презентовані затребувані професії регіону: кондитер, перукар, зварник тощо. У відео на  життєвих  прикладах показані  історії успішного професійного становлення наших земляків та вміння досягати поставлених цілей і вершин.

Для тих, хто ще не визначився з майбутньою професією або для тих, хто в сучасних умовах думає змінити рід свого заняття, така інформація буде надзвичайно корисною.

Запрошуємо Вас до перегляду відеороликів  на сторінках Facebook та YouTube за хештегом #ХОЧЕШЗМОЖЕШDOIT, це допоможе вам знайти себе у світі професій та отримати роботу, яка приноситиме задоволення!