Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні спортсмени, фізкультурники та всі прихильники здорового способу життя, вітаємо вас з Днем фізичної культури і спорту України!

14.09.2020
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності.

Інфраструктура фізичної культури та спорту в нашому місті дуже розвинена. Працює комунальний заклад «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа», комбінат культурно спортивних споруд «Олімп», а також, міські громадські спортивні організації, федерації, осередки, з 20-ма з них управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради  підписано договори про співпрацю, на потреби яких в 2020 році, за рахунок міської комплексної програми  розвитку культури, фізичної культури, спорту та туризму було виділено 1000000 млн.грн.  

У 2020 році спортсменам нашого міста присвоєно 25  спортивних розрядів, з них: 10 кандидатів в майстри спорту України та   15  масових спортивних розрядів.

З метою відзначення Дня фізичної культури і спорту  в нашому місті, тренери КЗ «ЮДЮСШ» та голови громадських організацій, федерацій, осередків організували тиждень, присвячений Дню фізичної культури і спорту та провели у своїх відділеннях серед своїх спортсменів змагання.

За підтримки управління молоді, спорту та культури переможці та призери змагань були нагородженні грамотами, медалями та цінними подарунками.

Відкритий турнір з шашок-64 та шахів 6 та 13 вересня.


Змагання з футболу 09 вересня.


 

Змагання з волейболу 09-10 вересня.

 

Турнір з дзюдо 10 вересня.

 

Змагання із загально фізичної підготовки на відділенні плавання 10 вересня.


 

Відкриті змагання міста Южноукраїнська зі скелелазіння 11-13 вересня.

Першість міста Южноукраїнська з греко-римської боротьби  12 вересня.


 

Змагання зі спортивного орієнтування 12 вересня.