Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зі спортом по життю

11.09.2020
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і Южноукраїнськ. 11 вересня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбувся захід до Дня фізичної культури і спорту «Зі спортом по життю». Присутні учні 6-А класу ЮЗШ №1 ім. Захисників Вітчизни дізнались про роботу спортивних гуртків та секцій нашого міста від запрошених гостей: тренерів-викладачів, майстрів спорту, спортсменів. Перед дітьми виступили: Гуценко Єлизавета - кандидат у майстри спорту, багаторазова переможниця Чемпіонатів України зі спортивного орієнтування; Президент Всесвітньої Федерації з джіссенкай карате, тренер, шихан (7-й дан) Олег Вітковський зі своєю ученицею Анною Філатовою; Балабанова Тетяна Миколаївна, президент осередку України в Миколаївській області, тренер І категорії зі спортивної аеробіки зі своїми вихованцями; тренер-викладач, діючий спортсмен, майстер спорту по греко-римській боротьбі - Денис Чебанов; Марія Ачкасова, членкиня Національної спілки художників України, а останні п’ять років ще й тренер з пілонного спорту, чия спортивна студія — водночас і єдина в Україні галерея, де на картини можна дивитись, лежачи на спортивних матах; директор КЗ ЮДЮСШ, тренер відділення дзюдо - Тімашкова Оксана Володимирівна.

Ми пишаємося нашими земляками, їх досягненнями, перемогами. Вони гідно зарекомендували себе в змаганнях на різних рівнях, здобули славу для себе та нашого міста як в області, так і за її межами.

Шановні спортсмени, тренери, фізкультурники! Напередодні свята прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту – свята здорових, цілеспрямованих людей! Ми, працівники музею, бажаємо усім Вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!