Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Подяка трудовому колективу ПрАТ «Юженергобуд»

07.09.2020
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

2 вересня 2020 року до відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська» завітав керівник ПрАТ «Юженергобуд» Дмитро Литвиненко зі своєю командою помічників та передали для потреб установи благодійну допомогу: офісний папір, плівку для ламінування роздаткового матеріалу, фарби акварельні та гуаш, ножиці, силіконові стержні для клейових пістолетів, деяке інше, необхідне в роботі канцелярське приладдя, а також засоби гігієни: антисептики, паперові рушники, серветки.

Вже і раніше ми отримували від працівників ПрАТ «Юженергобуд» благодійну допомогу в облаштуванні території закладу: нове дорожнє покриття від воріт навколо будівлі та на майданчику біля входу до відділення, що оцінили всі працівники та вихованці, а особливо мами з дітками на візочках та самі діти, котрі пересуваються з допоміжними засобами. Також вихованці групи денного догляду з вихователями вже мають змогу позайматися та відпочити на відкритому повітрі у відновленому тіньовому павільйончику. Будівельні матеріали для відновлювальних робіт також надали благодійники «Юженергобуду».

Народна мудрість говорить про таке небайдуже відношення до тих, хто живе поруч та потребує допомоги: «Не треба й жита засік, коли є добрий сусід».

Тож щиро дякуємо трудовому колективу ПрАТ «Юженергобуд» за турботливе ставлення до наших вихованців. Нехай у всіх справах вас супроводжує успіх, а наша вдячність додає сил та натхнення на нові добрі справи.