Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради повідомляє

11.08.2020
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

22 липня 2020 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2», відповідно до якої завершено виплату допомоги на дітей фізичним особам – підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку.

Зазначеною постановою визначено перелік постанов, що втратили чинність. Зокрема втратили чинність пункти 1 і 2 постанови Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 329 «Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми», якими запроваджувалося надання допомоги на дітей фізичним особам — підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку та затверджувався Порядок виплати допомоги на дітей фізичним особам ― підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку. Звертаємо увагу, що зазначені зміни набирають чинності з 1 вересня 2020 року.

Враховуючи вищезазначене, заяви про призначення допомоги на дітей фізичним особам – підприємцям, які будуть надходити після 31.08.2020 р., департаментом соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради не прийматимуться для опрацювання.