Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ БАНКІВ

03.08.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

      Всім відомо, що для розвитку міста окрім власних та коштів інвесторів періодично потрібно залучати і кредитні гроші. На цей раз вже у виконавчому комітеті міської ради 03.08.2020 відбулась зустріч міського голови з представником – АБ «УКРГАЗБАНК», яка планувалась ще з початку липня. У зустрічі також взяли участь в.о. директора департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради Пачкова Н., заступник начальника управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради Тацієнко Т.

Міський голова проінформував присутніх, що  декілька проблемних об’єктів міста потребують залучення кредитів банківських структур в частині робіт з відновлення та нового будівництва. В місті  Южноукраїнську міській раді необхідно утворити об’єкт міський «Водоканал» аби вирішити наявні по водовідведенню питання та екологічну реконструкцію ОСГПК міста, яка дозволить знизити тариф на цю послугу та започаткує ліквідацію боргу перед ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом».

Є потреба в проведенні робіт по відновленню будівлі колишнього дитячого садочку    № 4 (бул. Шкільний, 10) та об’єкту незавершеного будівництва «Дитяча лікарня»                 (вул. Паркова, 8) на території медичного містечка міста.

Ці питання разом з вирішенням проблеми міського звалища відходів є темою обговорення з керівництвом одного з комітетів Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування та з керівництвом Державного експортно-імпортного банку України «Укрексімбанк».

Тема взята в обопільну роботу.