Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Трагічна звістка

22.07.2020
Южноукраїнський міський військовий комісаріат

21 липня 2020 року до Южноукраїнського МВК надійшла трагічна звістка. У зоні проведення операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, захищаючи територіальну цілісність України та український народ загинув наш земляк, уродженець м. Южноукраїнськ, Миколаївської області  18 – річний військововслужбовець – контрактник Козій Артем Євгенійович.

10 червня 2020 року Артем був призваний Южноукраїнським міським військовим комісаріатом Миколаївської області на військову службу за контрактом до військової частини А2777. Вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, під час несення бойового чергування, внаслідок щільного ворожого вогню, отримавши чисельні уламкові ураження та важкі поранення, Понад 7 годин лікарі боролися за життя нашого морпіха, проте смерть виявилась сильнішою.

Життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – ВІЧНА!

Ми глибоко співчуваєм батькам та рідним Артема. Прийміть від усього колектива Южноукраїнського МВК слова подяки за те, що виховали патріота України і нехай Господь Бог допомагає Вам перенести цю важку біль втрати близької людини.

Він наш герой і пам’ять про нього вічна!