Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги сільгосппідприємців, фермерів, фізичних осіб - підприємців, які залучили банківські кредити для виробничої діяльності!

09.07.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Не втрачайте можливість здешевити відсотки!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.04.2015 №300 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів», здешевлюються відсотки за коротко-, середньо- та довгостроковими кредитами у розмірі 1,5 облікової ставки Національного банку України (на сьогодні це становить 9%).

Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 04.06.2020 №1049 затверджено форму заявки на участь у конкурсі для отримання компенсації за укладеними кредитними договорами.

Звертаємо увагу, що державна допомога надається виключно через уповноважені банки. Отже, звертайтеся до банківських установ та отримуйте належну фінансову підтримку!

З переліком уповноважених банків можна ознайомитись на вебсторінці департаменту агропромислового розвитку Миколаївської облдержадміністрації за посиланням:  https://www.mk.gov.ua/ua/oda/pidrozidyly/apk/financy_pidtymka/

Довідки за телефонами департаменту агропромислового розвитку Миколаївської облдержадміністрації: (0512) 37 74 02, 37 78 05.