Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги підприємств, установ, організацій міста Южноукраїнська!

30.06.2020
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

Відділ з питань праці департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради в черговий раз нагадує усім зацікавленим сторонам соціального діалогу у сфері укладення колективних договорів на локальному рівні, а саме керівникам підприємств, установ, організацій (далі - підприємства), представникам первинних професійних спілок підприємств, а у разі їх відсутності уповноваженим представникам трудових колективів підприємств, іншим роботодавцям міста про те, що в порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів відбулися зміни.

Урядом було прийнято постанову від 21.08.2019 року № 768 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 року № 115», внаслідок чого зазнав змін затверджений нею Порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів (далі - Порядок).

Просимо прийняти до відома особливості оновленого Порядку під час розробки та укладення колективного договору, змін/або доповнень до нього, а також надаємо зразок рекомендаційного листа підприємства, установи, організації «Про повідомну реєстрацію колективного договору», який надається до реєструючого органу разом із колективним договором, змінами чи/або доповненнями до нього на здійснення його/їх повідомної реєстрації.

Повідомну реєстрацію колективних договорів, змін чи/або доповнень до них здійснює відділ з питань праці департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради (далі – Департамент). Подати на повідомну реєстрацію колективний договір, зміни чи/або доповнення до нього можна на електронну адресу відділу з питань праці: utsznjugukrtrud@gmail.com або особисто до приміщення департаменту за адресою: б-р. Цвіточний, 4, кабінет 25.

У разі виникнення питань з приводу використання оновленого Порядку повідомної реєстрації колективних договорів звертатися за телефоном: 5-55-27.

Звертаємо увагу, що департамент не робить жодних написів на примірнику угоди, договору, змін і доповнень до них.

З повною чинною версією постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 768 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 115» можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Верховної Ради України: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/768-2019 та використовувати її у подальшій роботі при укладенні

Рекомендований зразок супровідного листа до колективного договору, змін чи доповнень до нього, що надходять до реєструючого органу на повідомну реєстрацію