Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Увага! Інвестиційний конкурс!

30.06.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Миколаївська обласна державна адміністрація оголошує про продовження попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися в 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області.

Суб’єктом подачі документів є місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

Форми документів, що подаються для участі у конкурсі, затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 24 квітня 2015 року №80 «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку» (зі змінами від 08 жовтня 2019 року №234).

Докладніше з умовами попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році, можна ознайомитись в додатку.

Прийом пропозицій  на участь у конкурсі триватиме з 19 червня 2020 року до 20 липня 2020 року.

У разі виникнення питань щодо підготовки проєктів Ви можете звертатись  до управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9,  ІІ поверх, контактний телефон 5-62-00.