Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

25.05.2020
Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 25.05.2016 №128 «Про затвердження Порядку розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території міста Южноукраїнська», який розроблений управлінням містобудування архітектури та розвитку інфраструктури  Южноукраїнської міської ради.

Підставою для внесення змін до регуляторного акту став лист Антимонопольного комітету України Миколаївського обласного територіального відділення від 10.04.2019 №64-02/620 про надання рекомендацій «Про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції», у зв’язку з внесенням змін  до статті 8 Закону України «Про рекламу» щодо використання окремих елементів благоустрою та контактної мережі при здійсненні рекламної діяльності, з метою дотримання Закону України «Про рекламу» та для чіткого визначення кола осіб, які можуть бути рекламодавцями соціальної реклами у місті Южноукраїнську, відповідно до Закону України «Про рекламу», постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067 “Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами”

Проект регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу з 25 травня 2020 року оприлюднений на офіційному сайті міста Южноукраїнська (http://yu.mk.ua/akts/show/14874).

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акту, складає один місяць з дня оприлюднення даного проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yu.mk.ua).

Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати до управління містобудування архітектури та розвитку інфраструктури  Южноукраїнської міської ради у письмовому вигляді за адресою: м. Южноукраїнськ, бул. Цвіточний, 9, кабінет (контактний тел. 5-50-85).