Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В Україні за добу на COVID-19 захворіли понад 100 медиків

22.04.2020

За добу 21 квітня в Україні захворіли на коронавірус 32 дитини та 107 медиків.

Джерело: міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу 22 квітня

Пряма мова: "За минулу добу захворіло 467 осіб, з них 32 дитини і 107 медичних працівників. Було госпіталізовано 90 осіб. Зафіксовано 13 летальних випадків. 57 людей одужало, в тому числі 9 дітей".

Деталі: Загалом, за словами Степанова, за весь час пандемії в Україні захворіли 6 тисяч 592 людини. Із них 431 дитина і 1245 медичних працівників.

Що було раніше: Вранці 22 квітня Центр громадського здоров’я повідомив, що за 21 квітня в Україні встановили 467 нових підтверджених випадків захворювання на COVID-19, 13 пацієнтів померли, 57 одужали від коронавірусу. Загалом станом на 22 квітня в Україні від COVID-19 померли 174 людини (90 чоловіків та 84 жінок) і одужали 424 людини (з них 27 дітей).

Южноукраїнськ. Станом на 22 квітня 2020 на потреби лікарень міста освоєно 7.1 мільйона гривні, процес додаткового оснащення лікарських потреб та потреб в захисті наших лікарів іншого медичного персоналу триває. Все, що ми можемо придбати реалізується на цей важливий захист мешканців міста. Але ми маємо дбати і про себе самих дотримуючись карантинних вимог і цим захищати наших лікарів, бо  --

Вони сьогодні на передовій і цей іспит має змінити, як наше ставлення до себе самих, до лікарів, які стали залежними від нашої подекуди зрадливої безпечності, де ми можемо нести небезпеку цим відважним людям, яких ми маємо оберігати, так і до всього оточуючого нас Світу. 

А ще і державне ставлення до медицини в нашій країні теж має змінюватись, адже це надважлива сфера життя нас всіх і кожного з нас.

Наразі є інформація від МОЗ-у, що будуть нові умови обсервації, чекаймо офіційного повідомлення.

Шановні Южноукраїнці! Будьмо здорові, дотримуймось вимог карантину, бережім себе і цим самим бережімо лікарів, весь персонал лікарень, які поряд з бійцями на фронті стоять на захисті кожного з нас.

 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради