Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

А. ПАЛЬЧЕВСЬКИЙ – «НІЯКОЇ ЕКОНОМІКИ … НЕ БУДЕ», «НЕ ПЛАТИТИ КОМУНАЛКУ» ТА БАГАТО ІНШОГО ЧУЄМО ВІД ЦЬОГО ПАНА З КИЄВА, ЩО ВИКЛИКАЄ ПОДИВ

09.04.2020

 Шановні Южноукраїнці! Таке враження, що цей публічний пан більше всіх бачить і знає. На фоні багатьох його справедливих зауважень до попередньої і чинної влади, він видає чимало дуже спірних тлумачень до поточного життя та призивів до мешканців України, які можуть дуже негативно відбитись на нашому житті в цих складних умовах.

Перегляньте ТК 112 за вечір 08.04.20р. і тижнем раніше програму zik з Н. Влащенко, де цей пан дає розлоге його бачення нашого сьогодення і Ви там ще не таке почуєте від цього «вчителя» як нам вижити в реаліях цього важкого часу, що дуже схоже на повчання популіста. «Дайте» йому реальне місто і нехай дасть приклад, як його забезпечити житлово-комунальними послугами та рішеннями щодо сотень різних питань, які очікують люди.

Хоче цей пан опонувати В. Клічку на дистанції в мери столиці, то нехай опонує по проблемам Києва, а малі міста схоже не його тема. У нас дещо інші проблеми і не треба нам влаштовувати розвал нашого ЖКГ. І без нього в цій галузі вже докладено «вмілих» рук багатьох відомих і не дуже персон.  

Шановні Южноукраїнці! Мабуть Ви вже наслухались багато різного? Ми в нашому місті не маємо права зруйнувати житлово-комунальну галузь. Ми маємо оплачувати ці послуги. Наразі виконавчі органи міської ради вивчають нашу бюджетну перспективу за умов, що складаються, де ми вже втрачаємо надходження на його рахунок від послаблень, які надані окремим платникам податків на державному рівні.

Ми вивчаємо соціальні можливості наших мешканців в цих не простих умовах життя і міський Департамент соціальних питань та охорони здоров’я готовий впроваджувати нові пільги та субсидії від державних рішень. В ближчі дні буде відкрите «діалогове вікно», де ми краще будемо Вас всіх чути – мешканців, підприємців, виробничників, де ми зможемо реально бачити Ваші проблеми, шановні мешканці нашого міста. Від цієї роботи будуть наші пропозиції до депутатів міської ради, до керівних органів області та через Асоціацію міст України підуть наші пропозиції на державний рівень їх вирішення.   

Так ми швидше дослідимо прогнозні варіанти, як місто реально зможе виживати, якщо карантинні обмеження затягнуться, якщо ослабнуть державні фінансові можливості. І тут не до популізму та крилатих лозунгів від кандидатів на різні виборні посади і за межами нашого міста теж. Головне максимально можливе убезпечити своє місто, захистити людей, окремо і уважно вирішувати питання наших лікарень, лікарів в умовах протидії пандемії.  


В. Пароконний міський голова Южноукраїнська