Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Безвихідних ситуацій не буває

08.04.2020

Раніше ми інформували мешканців міста про можливість розгорнути карантинне містечко на території нашої лікарні за допомогою модулів санітарного характеру. Але виробники цих конструкцій підняли ціну в 8 -10 разів і наш благодійник і міський бюджет не спроможні їх оплатити.

Але у нас є резерв на цілі вимушеного карантинного перебування людей за додатковим рішенням. Це військові намети УСБ 56-1. Вони разом розраховані на 150 осіб. В комплектації є пічне опалення, генератори, спеціальний одяг, спальні мішки, розкладачки, прилади освітлення, інше додаткове забезпечення.

Звісно, не все так прямо, і ці намети не зовсім є медично-біологічного призначення. Але в США вже під епідемічні заходи використовують культові Храми та інші споруди, які дуже далекі від медичного профілю. Є перевірений принцип – надійся на краще, але готуйся до гіршого.

Чудеса, це дуже рідка річ. Менше чи більше, але ця біда скоріше досягне і нашого міста. Тому ми не втрачаємо час і робимо все, на що є наші кошти і ресурси аби бути готовими до цього глобального  іспиту.

Поважаймо один одного, виконуймо карантинні вимоги. Світ карантин визнав одним з дієвих заходів в обмеженні поширення коронавірусної хвороби COVID-19 поряд з застосуванням засобів ранньої і достовірної діагностики на що ми очікуємо в межах потреби нашого міста.

Разом з тим ми вже відчули, як швидко реагувало керівництво нашої області, де перші наші звернення щодо осіб, де була підозра по цій хворобі. Їх швидко доправили в опорну лікарню м. Миколаєва і вони вже повернулись в місто без підтвердження захворювання.

Будьмо всі здорові!

 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради