Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Доручення міського голови від 17.03.2020 № 22-д "Процес подолання коронавірусної інфекції COVID-19  вбачається тривалим"

18.03.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

від  “__17___” __03____ 2020    №  __22-р___

 

Процес подолання коронавірусної
інфекції COVID-19  вбачається тривалим

 

Керуючись  п. 3 розділу 18 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», пп.19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

ДОРУЧАЮ:

1. Виходячи з реальної необхідності, в порядку активізації роботи по протидії поширенню COVID-19 складом постійно діючої робочої групи реагування в запобігання та поширення COVID-19 під акт дослідити і відносно умовно передати 20 місць наміченого місця обсервації в їх готовності виконувати проведення часткових ізоляційно-обмежувальних і протиепідемічних заходів щодо осіб направлених на їх тимчасову ізоляцію та медичне спостереження з зазначенням реальних дій, засобів і термінів такої готовності.  

2. Виходячи з реальної необхідності, в порядку активізації роботи по протидії поширенню коронавірусу COVID-19 складом вказаної робочої групи під акт  сформувати правила та особливості самоізоляції громадян в розрізі всіх соціальних груп та місць їх проживання. 

3. Додатково визначити і дослідити можливі заходи на перспективу більш тривалих дій по протидії вказаній інфекції, готувати пропозиції.

4. Стосовно пп. 1 – 3 ДСП та ОЗ разом з фінансовим управлінням та ВПР готувати можливості  їх  фінансово-правового забезпечення.

5. Фінансовому управлінню міської ради, депутатам Южноукраїнської міської ради, як аргументовану ініціативу на 61-й сесії Южноукраїнської міської ради поряд з витребуваним роботами по дообладнанню приміщень інфекційного відділення міської лікарні компенсувати пропущені на попередній сесії Южноукраїнської міської ради напрями фінансування завершення робіт по відділенню комп’ютерної томографії та відділенню нефрології і гемодіалізу, що є реальною загрозою втрати життя хворими, закупити термометри безконтактні, пневматичні розпилювачі, інше за потребами лікарень і дезінфікуючого оброблення місць загального користування. Зауважу, такий об’єкт, як фонтан та вільний залишок більше не може утримувати фінансовий резерв, який має бути перерозподіленим на користь першочергових потреб протидії вказаній хворобі COVID-19  та мешканців міста, принаймні до кращих бюджетних часів.

6. Термін виконання – за рішеннями бюджетних призначень по процедурі, на протязі тижня організаційно, інше – за результатами робіт вказаного дослідження.

7. Контроль за виконанням доручення в частині його організаційного забезпечення та контролю пришвидшеного виконання робіт від фінансового забезпечення міською радою покласти на профільного заступника міського голови Кольчака О.М.

 

                

Міський голова                                                            В.К. Пароконний