Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Дякуємо за співпрацю!

28.02.2020
Управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин ЮМР

Під час обстеження території міста Южноукраїнська влітку 2019 року на прилеглій території ДВОТ «Мотор» та гаражних боксів, які належать на праві власності ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» (схили до ріки Південний Буг) виявлено  несанкціоноване місце накопичення великого обсягу побутового сміття.

За результатами зазначеного обстеження проведено роботу з користувачем земельної ділянки. На звернення щодо організації прибирання цієї території та встановлення шлагбаума, для запобігання проїзду транспорту для несанкціонованого складування сміття на схилах до річки, керівництвом ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» було відреаговано. Наразі, після проведення спеціалістами управління екології, охорони навколишнього середовища робочої перевірки зафіксовано факт встановлення шлагбауму та належного санітарного стану території.

Цей приклад має стати керівництвом до дій іншим гаражним кооперативам та підприємствам в межах території яких виявляються несанкціоновані місця накопичення відходів.

Давайте пам’ятати про те, що ми всі хочемо жити у чистих і затишних містах і селищах, зберегти їх для майбутніх поколінь, тож прибирання для нас є одним із кроків відповідальності перед нашою природою, яка дає нам життя…