Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День святого Валентина

17.02.2020
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

14 лютого закохані у всьому світі відзначають День святого Валентина.

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою.

Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

Святковим настроєм сьогодні було наповнене відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська» де  відпочиваючих з самого ранку зустрічала романтична фотозона, де кожен з них міг сфотографуватися на згадку.

Запалили вогники в серцях відпочиваючих з чудовою концертною програмою юні артисти ПК Енергетик під керівництвом Наталі Шевченко, де звучали українські та сучасні пісні, проводилися веселі конкурси.

Після виступу п’ять подружніх пар, які зараз перебувають на оздоровленні у відділенні запалили ліхтарики у вигляді сердець та випустили у небо, на знак справжнього кохання.

Цього дня ніхто не залишився без належної уваги, чудовий настрій та емоції переповнювали усіх.

Щиро дякуємо артистам, режиссеру Ірині Трухановій та  заступнику директора з культурно – масової роботи ПК «Енергетик» Печенюк Людмилі Леонідівні за чудово організований захід.