Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні южноукраїнці!

15.02.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

31 рік  віддаляє нас від 15 лютого 1989 року  - дати, коли завершилося виведення радянських військ з Афганістану  і саме цього дня ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав.

Наші співвітчизники проявляли самопожертву та героїзм під час виконання військового обов'язку у повоєнні роки на території понад двадцяти держав світу.

Найбільш жорстокою була війна у Республіці Афганістан, яка залишила невиліковну рану в душах та серцях тих, хто пройшов вогненними гірськими стежками, хто став прикладом самопожертви та вірності військовій присязі, хто втратив  синів, батьків, друзів…

Сьогодні ми вшануємо  пам'ять про них, низько вклоняємось батькам і родинам загиблих.
Подвиги учасників бойових дій - це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі.

Шановні воїни-інтернаціоналісти!

Ми дуже вдячні всім вам - тим, хто продовжує брати активну участь у розбудові держави, громадському житті, патріотичному вихованні молодого покоління.

Від імені Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету бажаю вам і вашим родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров'я і довгих років життя!

З повагою
Міський голова

В.К.Пароконний