Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Оголошення

03.02.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В зв’язку з відзначенням 23.05.2020 року 45 річчя м. Южноукраїнська, Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради здійснює прийом клопотань від трудових колективів підприємств, установ, організацій незалежно від їх адміністративного підпорядкування та форм власності, громадських організацій, політичних партій, органів місцевого самоврядування, зборів громадян за місцем проживання про присвоєння Звання «Почесний громадянин міста Южноукраїнська».

Звання «Почесний громадянин міста Южноукраїнська» є свідченням визнання територіальною громадою міста визначних особистих заслуг перед громадою міста Южноукраїнська у вирішенні питань його соціально-економічного розвитку.

Це звання є відзнакою: вагомих особистих досягнень у розвитку промисловості, підприємництва, науки, освіти, культури та спорту, охорони здоров'я, будівництва та житлово-комунального господарства тощо; визначної доброчинної та громадської діяльності, зміцнення міжнародного авторитету міста Южноукраїнська.

Перелік документів необхідних для подання, зазначені в Положенні про звання «Почесний громадянин міста Южноукраїнська» затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 30.05.2013 року № 925

Прийом клопотань проводиться

до 20.02.2020 року

за адресою: вул. Дружби Народів, 48 каб.16.