Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Участь фахівців КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» в навчанні з організації харчування

28.01.2020
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

27 січня 2020 року фахівці комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська», які відповідальні за організацію харчування дітей з інвалідністю та осіб похилого віку, взяли участь у навчанні, яке провели начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужбив Миколаївській області Л.А.Бурденко та лікар загальної гігієни О.С.Забалуєва.

Присутні на навчанні розглянули нормативну базу в сфері організації харчування; запровадження системи «ХАССП» - системи управління всіма ризиками безпечності харчового продукту; практичні приклади з досвіду помилок в організації харчування, що призвели до харчових отруєньта зараження інфекційними захворюваннями.

Мінімізувати ризик харчових отруєнь, знизити тяжкість і небезпеку наслідків захворювання допоможуть дотримання правил особистої та загальної санітарної гігієни.