Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» відзначали День святого Миколая!

23.12.2019
Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради

Так традиційно склалося, що цикл новорічно-різдвяних свят лише зміцнює віру дітей у казкові дива та здійснення бажань. Для дорослих ця гаряча пора приносить низку клопотів та бажання встигнути зробити всі заплановані справи до кінця року. Дедалі більше дорослих скаржаться на відсутність святкового настрою та на брак часу. Тому, адміністрація та колектив Комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»  із року в рік запрошує до себе на гостину всіх, хто давно не бував у казці, всіх, кому не вистачає радісних новорічних вражень.

Щороку наша творча команда педагогів із не менш талановитими дітлахами, створюють нову святкову програму. Підготовча робота розпочинається задовго до початку свят. Діти активно розучують сценарій, вивчають нові пісні, прикрашають заклад неймовірними декораціями. Важка щоденна праця творчого тандему вихователів-вихованців не змушує довго чекати на результат. І вже 19 грудня ми з радістю зустрічаємо гостей на Дні святого Миколая.

 Великою несподіванкою для нас стало, що багато хто вперше прийшли до дітей на свято і були приємно вражені позитивною атмосферою в нашому закладі. Також ми радо вітали на святі  надійних, вірних друзів Центру – представників міської влади, депутатів, керівників установ, представників атомної електростанції, духовних наставників, приватних підприємців, громадських діячів, небайдужих містян.

Окрім довгоочікуваних подарунків: іграшки, солодощі, одяг, спортивний інвентар, канцелярське приладдя та ін., діти отримали таку довгоочікувану похвалу за гарно підготовлене свято, гучні аплодисменти за акторський талант та розчулені погляди наших гостей за казкову атмосферу на святі.