Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформаційна кампанія «Розірви коло» в органі пробації

05.12.2019
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській обл.

З 25 листопада по 10 грудня Миколаївська область долучилася до всесвітньої акції «16 днів активізму проти ґендерно зумовленого насильства».

Уповноважені органи з питань пробації теж не залишилися осторонь. Спільно з представниками Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели  для суб’єктів пробації заняття у рамках інформаційної кампанії «Розірви коло». ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ «РОЗІРВИ КОЛО» – це частина масштабної програми UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні», яка має на меті підтримати процес зміцнення національних механізмів запобігання і реагування на ґендерно зумовлене насильство (https://rozirvykolo.org/about/).

Так 3 грудня в приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області начальником Южноукраїнського бюро правової допомоги Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги @Вознесенський місцевий центр з надання БВПД Інгою Нестеренко (@Inga Nesterenko ) було проведено заняття з суб’єктами пробації. Присутнім було роз’яснено суть поняття насильства і його різновиди, ознайомлено із відповідальністю за вчинення насильства та запропоновано підходи до попередження цього явища. Отриманні знання допоможуть суб’єктам пробації у налагодженні стосунків із рідними, уникнення конфліктних ситуацій та у формуванні навичок просоціальної поведінки.

Ольга Буднік (@Ольга Будник)

Старший інспектор Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області