Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День Гідності та Свободи

21.11.2019
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Територією Гідності і Свободи нашу державу зробила не одна, а дві революції - Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року - Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли  наші співвітчизники  продемонстрували свою європейськість,  гідність, своє прагнення до свободи. 

Ще довго-довго з покоління в покоління -  будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті - своїм дітям спогади про тих,  хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

І  донині на території нашої держави немає спокою.  Після Майдану  розпочалися військові дії на Сході України, в ході яких  втрачено вже кілька тисяч життів солдат та мирних мешканців...

Шановні южноукраїнці!

Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій зможемо досягти величної мети  - побудови економічно й духовно багатої, вільної і демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Тож нехай серця ваші наповнюються  гордістю за нашу державу,  прагненням до єдності й порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою  щасливого майбутнього України!

 

З повагою
Міський голова

В.К.Пароконний