Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Посвячення статуї на честь Пречистої Діви Марії

11.10.2019
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

11 жовтня 2019 року напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці у  відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» відбулося посвячення статуї на честь Пречистої Діви Марії.

Чин освячення здійснили отець Ігор з греко-католицької церкви та отець Кароль з парафії Святого Антонія з Падуї у місті Южноукраїнську, за що ми їм щиро вдячні. На завершення цієї події, о.Ігор та о.Кароль подякували добродіям, стараннями яких було встановлено статую на честь Богородиці, а присутніх, закликав молитися на цьому місці до Пречистої Діви Марії, особливо у цей нелегкий для всіх нас час.

Образ Матері Божої має велику шану серед вірян у всьому світі, до нього моляться у часи скрути та важких життєвих випробувань, шукаючи помочи та підтримки у чудесному милосерді Богородиці.

Варто відзначити, що зведення статуї стало можливим саме за сприяння депутатів Южноукраїнської міської ради Палію Олександру Васильовичу, Захаровій Олені Вікторівні, Бабичу Віктору Володимировичу, які виділили кошти з депутатського фонду, за що ми щиро вдячні.