Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День відкритих дверей в КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська»

03.10.2019
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

2 жовтня у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська» було проведено День відкритих дверей. Захід анонсований раніше та відбувався в рамках святкування Міжнародного дня людей похилого віку.

Цього дня, з теплими словами та солодощами, до відділення завітали перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяца Галина Федорівна, начальник фінансового управління Южноукраїнської міської ради Гончарова Тетяна Олександрівна та директор Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дизик Алла Андріївна. Святковий настрій відпочиваючим дарували музичні колективи ПК «Енергетик».

Керівництво територіального центру висловлює подяку всім, хто долучився до проведення святкового заходу та приділив увагу відпочиваючим.