Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги споживачів, які одержують пільги на житлово-комунальні послуги!

01.10.2019
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

З 1 жовтня 2019 року стартує монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» затверджено Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, який застосовуватиметься з 1 жовтня 2019 року.

Порядок поширюється на осіб, які мають право на відповідні пільги згідно із законами, в тому числі з урахуванням доходу.

Передбачено дві форми надання пільг:

Пільги у безготівковій формі призначатимуться усім пільговикам у автоматичному режимі.

Пільги у готівковій формі призначатимуться усім бажаючим пільговикам на підставі поданих заяв до департаменту соціальних питань та охорони здоров’я до 15 жовтня (15 травня), у якій зазначаються виплатні реквізити. Виплата пільг здійснюється у грошовій готівковій формі з початку опалювального (неопалювального) сезону шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика, відкритий в установі уповноваженого банку, або через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта».

За детальною інформацією звертатися до департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради, б-р Цвіточний, 4, кабінет № 7 або №6  тел.5-44-66.