Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Допомога з міського бюджету

15.08.2019
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради повідомляє, що в рамках міської комплексної Програми «Охорона здоров`я в місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 № 771, громадяни та діти, зареєстровані у місті Южноукраїнську, мають право на отримання з міського бюджету таких видів допомог:

Допомога при онкологічному захворюванні

Матеріальна допомога надається один раз на рік на здійснення дороговартісних лікувальних заходів при онкологічному захворюванні (оперативне втручання, проходження хіміотерапії, променева терапія).

Розмір допомоги встановлюється з урахуванням матеріального стану заявника від 6 000 до 8 000 грн., за рішенням постійної комісії Южноукраїнської міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації.

Допомога при захворюванні на туберкульоз

Здійснюється відшкодування витрат на проїзд до  місця лікування та у зворотньому напрямку хворим на туберкульоз дорослим, дітям та супроводжуючим їх батькам. З метою отримання коштів хворим дорослим та батькам тубінфікованих дітей, необхідно звернутись до департаменту соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської з особистою заявою, або заявою від супроводжуючої особи.

Допомога хворим з хронічною нирковою недостатністю

Хворим, які потребують проведення процедури гемодіалізу, щомісячно надається матеріальна допомога на лікарські засоби при амбулаторному лікуванні, у розмірі 2 000 грн.

 

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 5-60-75, або за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний,4, каб. № 14.