Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Протягом тижня на водних об’єктах Миколаївщини загинуло п'ятеро людей

08.07.2019
Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Протягом тижня на Миколаївщині зареєстровано 5 смертельних випадків на воді. Двоє людей потонуло в акваторії Чорного моря у Березанському районі та одна - в Очаківському. Також двоє чоловіків потонули на річці у Доманівському та Новобузькому районах. Для пошуково-рятувальних робіт на рятувальних човнах залучались співробітники 8, 14, 22 Державних пожежно-рятувальних частин, відділення водолазних робіт групи піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. 

Шановні громадяни та відчайдушні любителі  відпочинку біля водойм! Дотримуйтесь правил безпеки! Не заходьте у воду в незнайомому для вас місці, не купайтеся напідпитку, не плавайте на значні відстані наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах. Купатися краще там, де є рятувальні пости!

Якщо ж Ви стали свідком надзвичайної події, спробуйте допомогти людині, яка тоне та негайно зателефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

https://mk.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/20927.html