Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Свято Трійці у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

14.06.2019
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

Уже зовсім скоро українці святкуватимуть один з дванадцяти найважливіших православних свят – Трійцю, яка відзначається 16 червня, бо це рівно 50-й день від Великодня. Щороку незмінним є лише одне: свято Трійці завжди припадає на неділю.

Цього року святкування у  відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» вдалося на славу. До відділення завітали зразковий театр естрадної пісні «Галатея» ПК "Енергетик" під керівництвом Ірини Манзенко та провели святковий захід і поздоровили відпочиваючих з наступаючим святом Трійці, виконали українські та сучасні пісні.

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» щиро дякує керівнику театру естрадної пісні «Галатея» Ірині Манзенко та заступнику директора з культурно – масової роботи ПК «Енергетик» Печенюк Людмилі за прекрасно організований захід, та вітаємо Ваш дружній колектив з наступаючим святом!