Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в органі пробації

06.06.2019
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській обл.

04.06.2019р. у рамках співпраці у приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області відбувся «День центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в органі пробації».

Зустріч суб’єктів пробації відбулася із фахівцем із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Сірою Ольгою. Фахівець Центру провела індивідуальні бесіди щодо звернення до центру зайнятості для офіційного працевлаштування, профілактики шкідливих звичок, дотримання умов і порядку відбування покарання з випробуванням.

Особливу увагу фахівець Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приділила суб’єкту пробації, діти якої знаходяться у комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Южноукраїнської міської ради у зв’язку із складними життєвими обставинами матері. Молодій жінці Р., яка перебуває під соціальним супроводом, було роз’яснено порядок та умови, за яких їй буде повернуто дітей. Громадянка Р. вже робить певні успіхи: відновила паспорт, розпочала ремонт у власній домівці, активно шукає роботу.

Співпраця уповноваженого органу з питань пробації та Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спрямована не лише на запобігання вчиненню повторних злочинів суб’єктами пробації, а насамперед для допомоги у вирішені їх життєвих проблем та негараздів заради повноцінного, і як наслідок, – законослухняного життя.