Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питання забезпечення реалізації рішень Уряду, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати

30.05.2019
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

29.05.2019 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Миколи Бацмана за участю членів робочої групи відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питання забезпечення реалізації рішень Уряду, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

На засіданні заслухали звіт заступника начальника фінансово-економічного відділу Южноукраїнського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області Лілії Трунової щодо дотримання страхувальниками норм законодавства в частині нарахування та виплати заробітної плати у розмірі не менше встановленого Законом мінімуму.

Також, на засіданні заслухано директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад щодо інформації про визнання за рішенням суду нечинною постанову КМУ від 26.04.17 р. № 295 «Деякі питання реалізації ст. 259 КЗпП та ст. 34 Закону від 21.05.97 р. № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні». Цією постановою були затверджені Порядки здійснення державного контролю та нагляду за додержанням законодавства про працю, які регулювали процедуру проведення інспекторами Держпраці інспекційних відвідувань.

За результатами засідання міжвідомчої робочої групи прийняті відповідні рішення.