Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нарада з питань надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг

27.05.2019
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

24.05.2019 року в залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради відбулася нарада з питань надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

На нараді були присутні представники департаменту, ОСББ, КП «ЖЕО», КП «ТВКГ», ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія», філії Миколаївське управління АТ «Ощадбанк», Южноукраїнського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області.

З роз’ясненнями організації роботи щодо надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 виступили заступник директора департаменту Лариса Заболотна, начальник відділу державних соціальних допомог Любов Демчевська, завідувач сектору персоніфікованого обліку Яна Кольчак. Про схему зарахування коштів на рахунки субсидіантів розповіла завідуючий  Южноукраїнською  філією Миколаївського управління АТ «Ощадбанк» Світлана Боровик, про порядок зарахування коштів на пенсійні рахунки розповіла начальник Южноукраїнського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області Світлана Діденко.