Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

15.05.2019
Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Згідно розпорядження Южноукраїнського міського голови від 04.04.2019 №66-р «Про організацію роботи по відкриттю купального сезону на міському пляжі в 2019 році», з метою вдосконалення комплексу заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам  і  надзвичайним  ситуаціям  на  водному  об’єкті  міста,  створення безпечних умов під час масового відпочинку людей на Южноукраїнському міському пляжі, з 15.05.2019 року відкрито купальний сезон.

Розпорядженням встановлено режим роботи міського пляжу, а саме у період  масового відпочинку людей з 15 травня до  30 вересня в період з  06:00 год.  до 20:00 год., для  аматорського  і спортивного рибальства у  купальний період  – 20:00 год. до 06:00 год. та в зимовий період - у світлу пору доби.

Протягом року, цілодобово, за безпекою мешканців міста та за станом правопорядку на Южноукраїнському міському пляжі стежать рятувальники УНС ВПО.

До відкриття купального сезону на міському пляжі встановлено тривожну кнопку громадського користування, яка надасть змогу, в разі потреби, викликати працівників поліції охорони з метою припинення протиправних дій та порушень правопорядку на пляжі.

Крім того, територія пляжу обладнана камерами відеоспостереження, які надають змогу рятувальникам рятувального посту найбільш ефективно стежити за станом правопорядку, сприяють як профілактиці злочинності, так і розкриттю злочинів проти особи, майна, хуліганських дій на міському пляжі. Просимо відвідувачів міського пляжу із порозумінням ставитись до відеоспостереження на пляжі, адже Ваша безпека – це головне!

Пам’ятайте, дотримання елементарних правил безпечної поведінки допоможе вам зберегти своє життя і життя людей, які знаходяться поруч з вами!