Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Кубок УМСК з шахів у Южноукраїнську

08.05.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Міською федерацією шахів за підтримки управління молоді, спорту та культури, СК «Олімп», ПК «Енергетик» та завдяки інформаційній підтримці обласної федерації шахів 27  квітня  проведено  турнір з шахів  на Кубок управління молоді, спорту та культури.

У турнірі взяли участь шахісти з міст Южноукраїнська та  Миколаєва -  30 учасників (серед них два  кандидати у майстри спорту, дванадцять першорозрядників та шахісти різного рівня гри).

У надзвичайно захоплюючій боротьбі перше  місце серед дорослих за додатковими показниками з  6,5 очками виборов кандидат у майстри спорту Володимир Дудьєв з міста Южноукраїнська,  друге посів Михайло Якубець учень ЮЗШ № 4, третє місце посів п’ятиразовий чемпіон області серед людей з обмеженими можливостями Олександр Росол, також з міста Южноукраїнська.  

Серед юнаків до 15 років переміг  Олексій Ілюшкін; до 12 років першим був шахіст Ростислав Микитюк; у номінації до 10 років перемогла Олександра Рудницька  та серед юних надій  став переможцем южноукраїнець Олександр Заєць.