Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Заходи присвячені Всесвітньому Дню охорони праці

18.04.2019
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

17 квітня 2019 року у залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради (далі – ДСП та ОЗ) під головуванням  заступника директора – начальника відділу праці департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Філонової Олени Миронівни проведений семінар-нарада «Перша долікарська допомога».

Запрошений на захід голова громадського формування по охороні громадського порядку міста Южноукраїнська Дикусар Андрій Сергійович ознайомив присутніх з принципами надання першої долікарської допомоги та в доступній формі провів практичне заняття щодо проведення зовнішнього масажу серця та штучного дихання, а також ознайомив з допомогою яку необхідно надати людині з ознаками непритомності.

Представниками Миколаївської обласної організації товариства Червоного Хреста України: волонтером-тренером по наданню долікарської допомоги: Скороходом Андрієм Олеговичем та тренером – інструктором - Галицьким Костянтином Івановичем проведено навчання по наданню долікарської допомоги немовлятам та у випадку обмеження вільного дихання людини внаслідок потрапляння до дихальних шляхів стороннього предмету.

По закінченню семінару відбулася виставка – презентація спецодягу та спецвзуття, яку провели представники ВП ЮУ АЕС: інженер з охорони праці цеху ТАІ – Костюченко Михайло Олегович та інженер з охорони праці електроцеху – Сацун Надія Володимирівна. Під час презентації були представлені сучасні зразки спецодягу, спецвзуття та засобів захисту.

У заходах прийняли участь провідні спеціалісти з питань охорони праці підприємств та установ міста Южноукраїнська, а також учні  ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей».